bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Studenti Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu posjetili Centar za podršku korisnicima BH Telecom d.d. Ilidža

Dana, 08.12.2022. godine studenti II (druge) godine II (drugog) ciklusa, usmjerenje Komunikacijske tehnologije Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu posjetili su Centar za podršku korisnicima BH Telecom d.d. Ilidža u pratnji prof.dr. Amela Kosovca, dekana Fakulteta i doc. dr Elme Avdagić-Golub. Na ovaj način Fakultet za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu nastavlja tradiciju kojom studentima omogućava stručno upoznavanje sa svim elementima koje teoretski obrađuju kroz modul Upravljanje odnosima sa korisnicima na usmjerenju Komunikacijske tehnologije.

Upravljanje odnosima sa korisnicima predstavlja strategiju i poslovnu filozofiju kojoj se moraju podrediti svi zaposlenici kompanije, a koja predstavlja načelo individualnog pristupa svakom korisniku, prepoznavanjem i poštivanjem svake njegove potrebe.

Kroz stručnu posjetu studenti su se upoznali sa radom službe za podršku rezidencijalnim korisnicima (fizička lica) i poslovnim (korporativnim) korisnicima usluga BH Telecoma. BH Telecom d.d je jedna od vodećih kompanija koja kroz poslovne procesa upravlja korisničkim uslugama, korisničkim zahtjevima, korisničkom podrškom, isporukom i održavanjem korisničkih usluga u cilju zadovoljenja korisničkih zahtjeva.

Ovom prilikom upućujemo riječi zahvale cijelom timu BH Telecoma d.d i Emiru Višći, direktoru Direkcije za promociju, prodaju i podršku, na dobrodošlici, izdvojenom vremenu i pruženoj mogućnosti da naši studenti steknu nova znanja i usvoje korisna iskustva.