bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Damir Džubur dobio priznanje za jednog od najboljih studenata Općine Novo Sarajevo.

Student prve godine drugog ciklusa studija Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu, Damir Džubur, dobio je priznanje za jednog od najboljih studenata Općine Novo Sarajevo. Dodjeli priznanja i potpisivanju ugovora za najbolje stipendiste Općine Novo Sarajevo, prisustvovao je i općinski načelnik Dr. Hasan Tanović koji je najboljim studentima čestitao na izvanrednom uspjehu. 

Image preview

U izjavi za zvaničnu stranicu Općine Novo Sarajevo, naš student Damir Džubur je izrazio zahvalnost Općinskom načelniku na podršci koju ova Općina pruža studentima jer, kako navodi, samo kao akademski obrazovani građani ove Općine kvalitetno mogu doprinijeti razvoju kako svoje lokalne zajednice, tako i države BiH. Damir je također pohvalio rad svih angažovanih profesora, asistenata i drugih članova osoblja na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije UNSA, koji su Damiru pružili adekvatno znanje za postizanje izvanrednih rezultata.