bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Poziv za prijavu na Infobip plaćenu studentsku praksu studentima završnih godina dodiplomskog ili diplomskog studija Odsjeka Komunikacije

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, u 2022. godini je odlučila pokrenuti dva programa plaćenih praksi – Business Internship i Software Engineering Internship i mladima pružiti mogućnost za sticanje teoretskog i praktičnog znanja, te priliku da naprave prvi korak prema svojoj karijeri.

Zadovoljstvo nam je informisati i pozvati naše studente završnih godina dodiplomskog ili diplomskog studija na odsjeku Komunikacije da se prijave i naprave prvi korak u svojoj profesionalnoj karijeri.

Ovom četvrtom po redu praksom Infobip otvara vrata za više od 35 polaznika s područja Bosne i Hercegovine iz različitih sfera interesovanja. Praktikanti će imati priliku da steknu iskustvo u oblasti prodaje, odnosa i podrške kupcima kao i u oblasti razvoja softvera u kompaniji koja kreira vlastiti proizvod.

Infobipov proljetni Business Internship kreće 18. aprila, a svi zaintresovani se mogu prijaviti do 25. marta putem prijavnog obrasca (https://jobs.smartrecruiters.com/Infobip/743999811134489-spring-internship), gdje se nalazi i više informacija.

Više informacija o programima na linku: https://www.infobip.com/careers/internship