bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Potpisan Sporazum o saradnji između Instituta za standardizaciju Bosne i Hercegovine i Udruženja “Asocijacija studenata Fakulteta za saobraćaj i komunikacije – Feniks”

Dana 25.1.2022. u 12h u Hotelu Ibis u Sarajevu potpisan Sporazum o saradnji između Instituta za standardizaciju Bosne i Hercegovine i Udruženja “Asocijacija studenata Fakulteta za saobraćaj i komunikacije – Feniks”. Potpisivanju sporazuma su prisustvovali prof. dr.  Suada Dacić sa Fakulteta za saobraćaj i komunikacije UNSA, koja je ujedno i član Tehničkog komiteta za standardizaciju BIH i Predsjednik Udruženja studenata našeg fakulteta Damir Džubur. Ispred Instituta za standardizaciju BIH je potpisivanju prisustvovao direktor Instituta, gospodin Aleksandar Cincar.
Potpisivanje ovog sporazuma je zaista važan korak naprijed za sve uposlenike, ali i studente Fakulteta za saobraćaj i komunikacije UNSA, koji će u narednom periodu imati pristup svim BAS standardima za izradu svojih istraživanja, seminarskih radova, magistarskih radova i doktorskih disertacija.