bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Najbolji studenti prvog I drugog ciklusa studija Fakulteta za saobraćaj i komunikacije u ljetnom semestru akademske 2023/2024. godine

Nakon detaljne analize prolaznosti studenata nakon upisa u ljetni semestar, s ponosom ističemo izvanredne rezultate postignute od strane naših najboljih studenata. Njihov predan rad, trud i posvećenost su izvanredni te zaslužuju posebno priznanje.

Dekan fakulteta, prof. dr. Amel Kosovac izjavio je: “Ponosni smo na postignuća naših studenata koji su pokazali izuzetno visok nivo predanosti i sposobnosti. Njihovi uspjesi su ne samo rezultat njihovog rada, već i posvećenosti naših nastavnika i podrške koju pružamo kao akademska institucija. Čestitam svim studentima na njihovom sjajnom uspjehu i želim im još mnogo uspjeha u budućnosti.”

Ovim putem čestitamo našim najboljim studentima na njihovom izvanrednom uspjehu. Njihov trud, predanost i izuzetna akademska izvrsnost su inspiracija za sve nas i izvor ponosa za naš fakultet.

Nadamo se da će ova dostignuća poslužiti kao motivacija i inspiracija za sve naše studente te ih potaknuti da nastave s istim entuzijazmom i predanošću prema postizanju svojih ciljeva.

Uprava Fakulteta