bs info@fsk.unsa.ba +387 33 565 200

Deloitte IT ServiceNow Bootcamp – nova prilika za studente!

 IT ServiceNow Bootcamp je sjajna prilika za studente sa i bez iskustva da steknu praktična znanja o tome kako se tehnologija može koristiti za vođenje poslovanja te kako implementirati tehnološke projekte u praksi. Tokom online radionica, studenti imaju priliku učiti o izazovima sa kojima se suočavaju IT ServiceNow developeri u svakoj fazi razvoja i kako se možete nositi s njima. Obuka pokriva i pitanja iz oblasti arhitekture, poslovnih procesa, analize, integracije, upravljanja podacima, kao i brojnim drugim.

Konkurs za prijave je otvoren do 15. juna 2022.

U potrazi smo za studentima i diplomcima koji su spremni za prvo profesionalno radno iskustvo (po mogućnosti završne godine bachelor i/ili master studija)

  • Preferirani smjerovi: IT, tehnološki, ekonomski, i slično.
  • Energična i pozitivna osoba, željna učenja od kolega
  • Ljubitelj IT tehnologije i analize poslovanja;
  • Studenti veoma motivirani za lični razvoj
  • Vrlo dobro poznavanje engleskog jezika (dobro je poznavati njemački, francuski, španski, talijanski, poljski, ali ne i obavezno, jer je naš tim međunarodni)

Više detalja na linku: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5547/IT-ServiceNow-Bootcamp-(f-m)

Također postoji još jedan projekat pod nazivom Salesforce Lab. Salesforce Lab je program obuke u oblasti IT konsaltinga koji će učesnicima pružiti priliku da od najboljih Salesforce konsultanata iz Deloittea uče o tehnologiji i konsultantskim projektima. Ovo je praktična obuka u kojoj učesnici rade na poslovnom slučaju koristeći vrhunsku tehnologiju. Svaki modul ima veliko finale kada učesnici prezentiraju svoje vlastito rješenje, što bi ih moglo dovesti do stalne ponude za posao u Deloitteu kao Salesforce konsultant/programer.

Za Salesforce Lab možete pronaći više detalja i prijavu na linku: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5498/Salesforce-Lab-Students-%E2%80%93-developers’-path-(f%2Fm)